måndag 28 mars 2011

Tiden går..

Och det blir inte mycket skrivet här som det verkar... Igår gick tiden lite extra fort, när man ställde om klockan alltså. Ingen favorit för min del, inte när man måste gå upp tidigare i alla fall!

Det har varit mycket jobb på sista tiden, men en del träning och annat hinns med ändå. Förra veckan var jag och lyssnade på ett intressant & bra föredrag av Kent Svartberg om relationen hund-människa (baserat på hans senaste (?) bok). Tänkvärt och bra, och jag gillar hans sätt att resonera.

Hundarna får sitt med träning tillsammans med andra en eller ett par gånger per vecka, och några träningar här på hemmaplan då och då. Idag la jag ut två mindre sök på några av barmarksfläckarna. Små dummies och jag gömde de under gräs, löv och grenar. Trots det så var det inga större bekymmer för någon av hundarna, alla fixade det utan bekymmer och de var noggranna med att följa upp dofter. Bra! I lördags var vi ute hos uppföderskan och tränade markeringar. På det stora hela gick det bra, och det känns ju bra eftersom det blir WT för Q:s del om ett par veckor. Det som gick mindre bra var linjetag i skogsmark, det var tydligen svårt efter hårdträning längs plogade vägar ;)


Återanvänder en bild på Q någon höst (troligen 2009) med en grävande L i bakgrunden.

1 kommentar:

Morris&jag sa...

Samma långa tunga som Morris. :-)

/Annika