söndag 22 maj 2011

Slut på vintern

Nu har äntligen den vintriga bannern blivit bortplockad från bloggen, vi får väl se om det blir slut på bloggtorkan också... ;) Dock inte idag..

Vi har i alla fall haft många roliga träningar, bland annat tillsammans med de nordligaste Q:na. Några foton blev den, men inte speciellt bra sådana, så det återstår att se om de dyker upp här.

På återseende!

4 kommentarer:

krajamaria sa...

Grattis!! :)
Men jag har verkligen försökt ta bort min vintrigabanner, men blogspot vill verkligen inte sammarbeta.... :(

krajamaria sa...

Nu har jag lyckats byta jag med! :)

Anonym sa...

Mailade Susanna å´ och bad henne att förklara för mig (tydligt!) vad som ingick i Ökl och efter det svaret insåg jag att det är rätt stor skillnad mot Nkl. Det går liksom inte hoppas på att vi halkar vidare på ett bananskal där, utan vi måste nog träna först ;)Mest övning kräver linjetagen som tydligen kan vara upp mot 60 m. Sextio !!! Fatta´ru vad långt det är?? Mysak hinner starta två sök på den sträckan :D :D Å´ mer organiserad träning brukar det bli först under och efter semestern - när det finns ork kvar. Får se hur långt vi kommit till hösten.
Lösningen med M-säckar lät toppen ;)
//A-L,Cirrus&Mysak

Anonym sa...

Fastnade på din banner igen och konstaterar att Q verkar vara ett riktigt charmtroll - försöker se snäll och vän ut men man mer än anar "hornen" ... :D
//A-L,Cirrus&Mysak