lördag 25 juni 2011

Back in business

Här har det varit dåligt med uppdatering ett tag. Det beror helt enkelt på att jag varit i norra Sverige och jobbat de senaste dryga 3 veckorna, och hundarna har varit utlokaliserade hos hundvakter. 3 veckor utan hundar är inte kul, även om det var skönt att de slapp vara med... men man undrar ju.... vad gör folk som inte har hund??? De måste ha jättetråkigt! (Min mor håller inte med här, hon undrar snarare varför nån får för sig att ha hund... nåja).

Jag kom i alla fall hem i torsdags, och fick hem Lava samma kväll, betydligt lurvigare än när jag lämnade henne (då var hon helt urfälld), hon ser ut som en liten nallebjörn nu! Gulle-lava! Efter midsommar hos Tant J, så har jag åkt ut till hundvakt nr 2 där övriga och bil befann sig, och lyckats avverka ett träningspass. Q fick mest träningstid idag och skötte sig bra tycker jag. Nya staket ska man tydligen försöka springa igenom innan man bestämmer sig för att hoppa, men annars gjorde hon det mesta ganska bra. Lyssnade hyfsat på signaler, markerade bra osv. I morgon ska vi träna igen, får se vad vi hittar på då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är Dorotea tömt på kvistar nu eller har du fortfarande några kvar?
Kul att du börjar skriva igen. Vet att jag är totalt värdelös på att hålla kontakt, men jag gillar att ha lite "koll" på vad du pysslar med ;)
//A-L

Birgitta sa...

Kul, nu hittade jag din bloggsida också, ska lägga till länken från min.
Din länk till Nelly finns inte längre eftersom jag "bara" bloggar nu, men där skriver jag ju en del om hunderiet också och förhoppningsvis får jag ändan ur vagnen och kommer igång med lite mer hundträning också :)