lördag 25 februari 2012

Vi lever

Även om det känns som om det är knappt ibland...
Händer fortfarande inte mycket på hundträningsfronten, mycket jobb och annat som inkräktar på fritiden. ;)

Några roliga saker har vi gjort/varit med om i alla fall.

Vi har haft besök av hunden Zorro med tillhörande husse. Det gillar vi! Q blir alldeles lycklig över att äntligen få en egen liten hund.. Vad Z tycker om att vara Q:s husdjur är en helt annan sak (men inget som Q funderar så mycket över, förmodligen). Nu är ju inte Z husdjur på heltid, även om både Q och matten skulle tycka att det var trevligt.


Maria var här och hälsade på och drog med mig på syfestivalen på Älvsjömässan, en väldigt inspirerande helg och jag har fantastiska ideer om hur jag ska tova ull och göra fina saker. Kommer säkert hända vilket år som helst... Men ideer finns i alla fall, återstår att se om det blir nåt av det också.
Lite snö har vi fått ha också, vilket hundarna uppskattar mycket. Här nedan Q och M som hoppar efter snöboll. (M förövrigt iklädd sko... hon gjorde illa en trampdyna och blev sko-bunden ett tag.. möjligen har hon tagit upp Q:s skofetisch.. )

När Andrew & Julie var över till Cilla för att välja valp så passade jag på att åka dit och äta lunch med dem. Dels för att få träffa Andrew & Julie igen, det var ju ett tag sen. Dels för att Andrew ville titta på Mican (han har ju Micans pappa) och dels för att få smygkika på Höghedens U-ungar. Och det är ju en himla tur att det nästan bara är hanar (den enda tiken, och en av hanarna flyttar hem till A & J). Sjukt söta små varelser!


I övrigt händer som sagt inte så mycket, men jag är oerhört glad över mina hundar som gör att man får skratta lite varje dag även om man är överhopad av måsten. Det är ju en himla tur att världens finaste har hamnat just hemma hos mig! :)


1 kommentar:

Krajamaria sa...

Fina bilder! Tur att middagen blev inställd så jag inte fick se de där valparna i verkligheten, hade ju lätt smitit ner någon i fickan då... ;)