måndag 12 mars 2012

Igång igen?

I söndags tog vi oss, jag & Q, med träningssällskap ut och tränade lite. Känns som om det var evigheter sen senast, och lite ringrostiga var vi allt, men kul var det! Vi började med markeringar, först en enkel och sen en dubbel. Den enkla var inget bekymmer. Dubbla var det länge sen vi gjorde, så hon missade kast nr 2. Vi kastade en till och den såg hon. Sen gick det rätt ok. Därefter gjorde vi lite linjer till några olika ställen vi lagt ut apporter på innan vi började. Hyfsat gick det. Stopp och tecken behöver (fortfarande) tränas, och vi måste få ut längden på linjerna lite mer.

Mican har fått en ofrivillig paus igen, då hon gjort illa tassen igen (samma som förra gången). Det är lite ömt än så länge, men förhoppningsvis går det över snart. Trist väder för skor, men det funkar och skon vi använder den här gången är förvånansvärt tålig mot väta. Bra det. Vi försöker göra inomhusövningar istället så hon inte ska bli allt för uttråkad.

Lava skrotar på som vanligt, mycket som ska ätas och nosas på. Under en skogspromenad för nån vecka sen gick hon lite i förväg, och plötsligt ser man en hund med fyra fötter i luften, lyckligt rullandes i.. ja.. inget mysigt i alla fall. Tack och lov var det fruset då, så inga kletiga spår efter det äckliga, bara en svag "doft" i nacken som gick bort med lite diskmedel... Tant-racka. Fast hon är ju söt i alla fall ;)

Inga kommentarer: