onsdag 25 april 2012

Nytt filmklipp

Den här gången blir det ihopklippta filmsnuttar med Mican, och om allt har fungerat som det ska så spelas även klämkäck cirkusmusik till... Jag har nog en hel del att lära om att klippa ihop filmer, men det var lite svårt att se hur det blev innan det var färdigsparat eftersom datorn inte alls hade lust att hänga med i filmens tempo under tillverkningsprocessen. Nåja, håll till godo!

Annars har vi påbörjat utställningsträning... Ibland när hon ställer upp sig själv ute på promenader så tycker jag att hon ser riktigt fin ut, men när jag försöker ställa upp henne ser hon mer ut som en kamel... Vi får träna vidare. Jag är i och för sig mest bekymrad över min egen klädsel när det blir dags, vi vill ju åtminstone se ut som att vi brukar vara med och vinna på utställningar (även om vi naturligtvis inte kommer att göra det) :)


4 kommentarer:

Krajamaria sa...

Klädsel? Är det samma örhängen, väst och snyggstövlar som på prov?

Krajamaria sa...

Kanske Kraja borde sponsra med något signalfärgat så att man ser den gula hunden bättre?
Jag lyckas inte få bilden större...hörde ingen cirkusmusik heller... :(
Men snygga var ni så klart! :)

Fia sa...

Nu tror jag att musiken ska vara med!

Anonym sa...

Det där var ju riktigt kul - mer film!
Utställing?
Har du slagit vad med någon ;-)
Utställning ... ?!?!!?

Klädsel? Jamen det är ju jättelätt! Det ska vara ballerinaskor (lätt att springa), kort, snäv kjol (visa fritt blir absolut nödvändigt även om den är stretchig), kort kavaj och en "slinkig" blus under det. Å´ med slinkig menar jag materialet - inget annat :D Håret i en så´n där slarvig knut som tar minst 3 timmar att få till !
Kör hårt! Vi håller en tumme
//A-L, Cirrus&Mysak