onsdag 3 juli 2013

Väntans tider

Vi går fortfarande i väntans tider, beräknad ankomst för människovalpen är på lördag. BB-väska är packad och alla hundarna är på kollo (och med tanke på att vi nog är så pass förberedda som man kan vara så lär det ju dra ut på tiden ett par veckor till... ;-) )

Litet Q har iallafall fått sina valpar, 6 st blev det med fördelningen 3+3! Allt gick bra med själva födandet, och Quake verkar gilla rollen som mamma! I söndags var vi ut och tittade på valparna som då hade blivit 2 veckor gamla. Q blev jätteglad, och jag också! Och även om valparna är som 2 v valpar är mest, små korvar med ben, så är de ju förstås världens finaste valpar. Mycket mat får de av sin mor, och de är rätt duktiga på att gå redan! Blir så kul att följa dem och det känns väldigt bra att ha hunnit se dem en gång innan människovalpen kommer. Kameran var med, men bilderna blev sådär (de flesta rätt suddiga).3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad jobbigt att vara utan hund så länge OCH gu´så skönt att vara utan hund ett tag ;-)
//A-L

Kraja Maria sa...

Vad spännande! Väntar nyfiket på att få höra när människovalpen anlänt. :)
Klart Q blev glad när du kom! Vill ju så klart kika på de gula små också i sommar... :)

Maja sa...

hej!

va kul att hitta din blogg, googlade lite på höghedens hundar och ni dök upp :) jag har nämligen en av Quakes valpar här hemma, en av pojkarna.
Kramar Maja