måndag 25 oktober 2010

tygkassar

Jag har ju varit med i ett tygkassebyte som Maria drog igång, och såhär blev resultatet:


Kassar jag sytt (och skickat iväg)

Modellen blev inte riktigt som en plastkasse (fast av tyg då..) eftersom jag inte fick till handtagen så jag tyckte att det dög. Innertyget består av ett vitt tyg med gula blommor som jag har (hade) mycket av men inte hittade någon användning för. Yttertyget är två olika gardiner. Handtagen är tillverkade av spännband (det gula) och hundkoppel (det gröna).

Kassarna jag har fått är dessa:

En kasse i "dagiskassemodell" (den storblommiga) och en i ett blekrosa (heter färgen så) ganska grovt tyg med blombrodyr! Är jättenöjd med mitt byte, vad de stackarna som fick mina kassar tycker har jag ingen aning om... (det är inte de jag har fått kassar av). "Dagiskassen" har tjänstgjort som artikelförvaring till och från jobbet. Den andra fick jag idag, men jag ska nog snabbt hitta någon användning för den!

Jag har också kommit ihåg att fota omslagsbilden av apportören där Q är med.

Q ägnar annars inomhustiden åt mys i sängen... På kudden ska man ligga tydligen. Lava är mer ordentlig och använder framförallt hundsängen (när hon inte ligger och vräker sig i soffan förstås..).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Myshund ;-)

Anonym sa...

NÅGON har tydligen inte betalt medlemsavgiften.... för den där bilden har jag inte sett :/ SUCK vad jobbig jag är.....//LS