torsdag 6 maj 2010

Avslut på agilitykurs mm

Nu har vi haft avslutning på agilitykursen. Lava har varit riktigt duktig, visserligen har hon ju faktiskt gjort alla hinder förut, men hon har ändå gjort framsteg och bara hon (och möjligen också matten...) kommer i lite form så kanske vi ger oss ut och provar en tävling. Slalom måste gå fortare men i övrig är det nog rätt ok, vi måste träna på olika kombinationer och på att få ordentligt flyt. Gungan är hon fortfarande inte säker på, men man kan ju nöja sig med hoppklass. :)

Q har fått träning även hon, men inte i agility. Hon har fått komma ut och träna lydnad när vi ändå har varit på klubben. Det går absolut framåt, men det är en bit kvar innan det är idé att starta på lydnadsprov, så det får vi ta senare i sommar om det hinns med. En del apporteringsträning har det också blivit, och det har också fungerat bra.

För övrigt är det mycket att göra nu, på alla möjliga håll och kanter, så några foton har jag inte hunnit sortera, kanske i helgen..

Over and out

1 kommentar:

Jana Diki Gaia Hedvig sa...

Vi ser med spänning fram emot tävlingar av olika slag. så kul att L har fått lite flyt, här flyter det lite ojämnt just nu men det beror på matte.....